Greensavings har til formål at yde og udbrede uvildig rådgivning om bæredygtige investeringer med reelt impact.

Greensavings har til formål at yde og udbrede uvildig rådgivning om bæredygtige investeringer med reelt impact. Vi modarbejder greenwashing og sætter os dybt ind i de investeringer, vi foreslår til vores kunder. Samtidig arbejder vi ud fra et princip om, at det skal være mere gennemskueligt, hvad man som kunde betaler for rådgivningen. Det betyder ét honorar for rådgivning og ingen samarbejdsaftaler med hverken investeringsforeninger eller banker, hvor der er provision indblandet. Altså alt i alt troværdig rådgivning, der efterlader et positivt aftryk, både på vores allesammens planet og på din opsparing.

Greensavings er stiftet af Christian Thisgaard, som har 13 års erfaring fra lederstillinger i den finansielle sektor – med hovedfokus på formue- og investeringsrådgivning i almindelighed og impact-investeringer i særdeleshed. 

Greensavings bor i et hus i skoven tæt ved Ejstrupholm sø. Hvis det passer i din logistik, er det her vi mødes over en kop kaffe eller te, når vi tager både den indledende snak og løbende opfølgninger. Ellers kan vi naturligvis mødes hjemme hos dig eller online.